felicitari

Picioare de porc rumenite la cuptor

Picioare de porc rumenite la cuptor

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Pregătirea picioarelor:

    • Spală bine picioarele de porc și opărește-le 10 minute în apă clocotită cu oțet, apoi clătește-le.

  2. Marinarea:

    • Amestecă usturoiul, sarea, piperul, boiaua, cimbrul, muștarul, mierea și uleiul.

    • Unge bine picioarele și lasă-le la marinat minim 2 ore (ideal peste noapte).

  3. Coacerea:

    • Așază picioarele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

    • Adaugă vinul sau berea și foile de dafin.

    • Acoperă cu folie de aluminiu și dă la cuptor 2 ore la 180°C.

  4. Rumenirea:

    • După cele 2 ore, îndepărtează folia și lasă încă 30–40 min la 200°C, până devin aurii și crocante.


TRIMITR